23-11-08

Leedvermaak

Ik ben net thuis van een hels ritje in de wagen. Niet dat het bijzonder snel ging, ik heb wel eens harder dan 25 per uur gereden op de Brusselse Ring. Het sneeuwstormpje (ik wil de ervaringsdeskundigen van een echte blizzard niet voor de borst stoten) maakte sneller rijden nagenoeg onmogelijk, met uitzondering van die enkele johnnies die nu eens echt konden uitpakken.

Ik neem steeds de afrit Vier Armen, omdat ik in de buurt woon. Zonet raakte ik er bevangen door een lichte vorm van leedvermaak. Wie 4 Armen kent, weet dat je op deze afrit omhoog rijdt. Dat was moeilijk, zo bedekt onder een sneeuwlaag van toch zo'n 5 cm. Maar moeilijk gaat ook, en je hoeft echt geen 4x4 te besturen.

Behalve voor de BMW bestuurders dan. Die hebben achterwielaandrijving. Ze patineerden like hell en raakten geen centimeter vooruit.

De goede zielen onder jullie uit de regio Tervuren - Kraainem - Wezembeek-Oppem brengen warme soep naar de arme bestuurders die langs de kant blijven staan tot de strooiwagen passeert. De anderen zetten zich knus in de zetel in de warme huiskamer.

18:19 Gepost door MM in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.