20-01-09

Black is beautiful

Black is beautiful. Geen ongeoorloofd statement deze dag. Obama wordt president, maar Ryan Adams kondigt zijn afscheid aan. Niet dat het een iets met het andere te maken heeft.

En toch was alles wit vandaag. Vanmorgen viel me op de Brusselse Ring op hoeveel nieuwe auto's wit zijn. Spuuglelijk. Wil iedereen plots op een Albanese pooier lijken die flink wat geld geschept heeft en wil uitpakken met een dikke slee?

The New White Car BMW530 Xd

 

 

 

 

 

Op bezoek bij onze logistieke partner stonden de vergadertafels in een grote cirkel opgesteld. Aan de overkant van de tafel zat m'n collega, hij is zelfs een toffe peer. M'n ogen gleden af onder de tafel: witte schoenen. Je kent ze wel, de geklede sportieve schoen. In het wit!

 

 

 

 

De roep om een nieuwe mountainbike gonst al enige tijd in m'n hoofd. Of toch maar de nieuwe MTB upgraden? Een vergelijking dringt zich op, een bezoek aan de binnenkant van de etalage van de fietsenwinkel is geoorloofd. Mountainbikes dienen vooral om in het veld of het bos te crossen. Onverhard terrein is hun habitat. De hogedrukreiniger is een logisch gevolg, al die modder moet er weer af. Maar is het nu echt nodig om een witte mountainbike te kopen?

                     

 

19:47 Gepost door MM in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.