26-09-09

Groeihormoon

Dries Mertens is een jonge, lichtvoetige Leuvense voetballer die nu bij FC Utrecht speelt. Hij is een van de revelaties van het seizoensbegin in Nederland en - goed voor onze natie - hij is Belg.

Dries Mertens genoot zijn jeugdopleiding bij RSC Anderlecht. Daar werd hem op 17-jarige leeftijd duidelijk gemaakt dat hij niet veel kansen zou krijgen. Met zijn 1m69 was hij immers te klein (Boussoufa?).

Maar bij Anderlecht hadden ze meteen wel een oplossing voor zijn geringe gestalte. Waarom probeer je eens geen groeihormoon? Ze lieten het gewoon vallen en meldden er meteen bij dat hij er niet via de club kon aangeraken.

Groeihormoon? Jonge voetballers? Doping?

decoration

10:32 Gepost door MM in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Wat een debiel pseudo-artikel!

Gepost door: Floppem | 13-10-09

Messi kreeg jarenlang groeihormoon van Barca, doping? Pfff

Gepost door: Messi | 13-10-09

Doping! Een wielrenner die op groeihormoon betrapt wordt, staat 2 jaar aan de kant. Doping dus.

Ik hoop dat je de kans krijgt om binnen een twintigtal jaren nog een artikel te lezen, waarin Messi uitlegt dat hij niet normaal meer kan stappen en vergaat van de pijn vanwege kniegewrichten die de abnormale groei niet konden volgen. Doping dus.

Ik heb niet de pretentie artikels te schrijven. Pseudo artikels al zeker niet. Ik becommentarieer wat ik die dag (26/9/2009) in De Morgen las.

Jij moet het niet eens zijn met wat ik schrijf, en gelukkig geldt het omgekeerde ook.

Gepost door: Zwino | 13-10-09

PIP is een onderzoekbureau, wij geven patienten een stem door onderzoeken te doen en hiermee de kwaliteit van gezondheidszorg te verbeteren.
In deze zomer gaat we interviews en discussiegroepen doen met ouders van kinderen met een groeistoornis, we betalen een vergoeding van € 75.

Mocht je geinteresseerd zijn, klik op deze link
http://alturl.com/nghw9

Meer informatie over PIP vind je op www.pip-nl.com.

Bedankt voor jullie hulp, groeten Nadine van Dongen
Patient Intelligence Panel

Gepost door: PIP | 19-07-10

De commentaren zijn gesloten.