17-03-10

Choco

Volledig choco, zo zei Dave Bruylandts het.
Benzine fini, openbaarde Jo Planckaert in zijn beste Frans voor de microfoon van de RTBF.

Vandaag was het mijn beurt (nog maar eens). 53 km met de wind in de rug, genietend van een stralend lentezonnetje. Totaal geen argwaan in de terugweg.

Nochtans voelde ik het al onmiddellijk bij het keerpunt. De felle tegenwind deed me onmiddellijk naar mijn achterzakje grijpen voor een reep. Leeg. Die repen lagen op hetzelfde plekje als waar ik ze klaargelegd had. Penarie ... het is woensdag en de kinderen moeten tijdig van school gehaald worden. Aarschot. Even stoppen voor een bakker? Mwah ... het zal nog wel gaan.

De Demerdijk heeft me totaal uitgewoond. Wijgmaal. Het kwaad is al geschied, de bakker hoeft niet, ik zal we doorrijden tot thuis. Op 't gemakske. Een goede ziel zal zijn boterhammen wel delen met de kinderen.

Veltem-Beisem. Het wordt echt wel erg. Harken om 22 per uur te halen. Blaast die wind echt zo hard? De bakker is gesloten op woensdag. Damn.

Belofte maakt schuld, ik neem de kinderen mee naar de bioscoop. De kikker en de prinses is niet het genre dat me inspireert. Mijn zoon maakt me wakker tijdens de pauze: hij heeft dorst en vraagt of hij een cola mag ...

Volledig choco.

20:24 Gepost door MM in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

kwatta of nutella? Dag Michaël. Wat een mooie website zeg!Ik zie dat je nog steeds een goede muzieksmaak hebt én schoooon benen.Groetjes van Dina.

Gepost door: Dina | 19-03-10

De commentaren zijn gesloten.